Axelsons Exklusiva SPA-paket

Ett Spa-paket utformat för dig som vill unna dig en skön och avslappnande upplevelse utöver det vanliga. De mjukgörande produkterna fyller din hud med fukt och gör den silkeslen. Låt örterna och de eteriska oljorna i den värmande behandlingen ge dig inre lugn och fullkomlig avslappning. Axelsons exklusiva spa paket är framtaget för dig som behöver ordentlig avkoppling i vardagen. Låt våra fantastiska terapeuter ta hand om dig i denna otroligt avslappnande behandling. Ge din själ ro och kom bort från stadens brus för en stund.

 

I paketet ingår:

 

Kroppspeeling:

En helkroppspeeling med en kraftfullt rengörande saltpeeling med välgörande eucalyptusolja.

 

Kurbad med hårbottenmassage:

Ett väldoftande kurbad med aromatiska örter, medan du ligger i badet ger terapeuten dig en avslappnande hårbotten massage.

 

Aromainpackning med ansiktskur:

En underbar helkroppsinpackning med återfuktande oljor och en stärkande mineralkräm. Medan du ligger inpackad får du en ansiktsrengöring, en återfuktande och näringsrik mask samt en avslappnande ansiktsmassage.

 

Spa-massage:

En underbart avslappnande massage med eteriska oljor som gör din hud mjuk och silkeslen. Den rogivande massagebehandlingen ger dig fullständig avslappning.


Vi har både kvinnliga och manliga terapeuter – när du bokar på nätet du kan ange dina önskemål i slutet av bokningen.
  • Boka nu

  • 140 minuter

    fre-sön 2695 kr
    mån-tor 2395 kr
    Boka nu
  •