Axelsons lyx

Ett underbart spa-paket där hela du blir väl omhändertagen. Njut av en lyxbehandling, lika välgörande för kroppen som för själen. Med en kombination av olika sammansatta behandlingar får hela din kropp avslappning och vila som den behöver. Unna dig själv en fantastisk behandling som vitaliserar hela dig och gör dig stärkt i kropp och själ.

 

I paketet ingår:

 

Kroppspeeling

En härlig kamomill peeling med pimpsten som skonsamt rengör och återfuktar huden.

 

Spirulina alginpackning:

En näringsrik vitamininpackning med stärkande och uppiggande alger. Under inpackningen ges en ansiktsrengöring, en uppstramande spirulinamask, samt en avkopplande ansiktsmassage.

 

Spa-massage:

En underbart avslappnande massage med eteriska oljor som gör din hud mjuk och silkeslen. Den rogivande massagebehandlingen ger dig fullständig avslappning.

 

Axelsons klassiska ansiktsbehandling:

Under vår ansiktsbehandling for du en personligt utformad behandling som är skräddarsydd för att passa just din hud och dina önskemål. Den kan till exempel vara djuprengörande, återfuktande, uppstramande eller upplyftande.

 

Denna behandling går inte att boka via hemsidan, ring vår bokning på 08-440 80 80 så hjälper vi dig att hitta en tid som passar.

  • 170 minuter

    mån-tor 2395 kr
    fre-sön 2695 kr
  •