SPA-Shop

Axelsons SPA säljer Spa-produkter samt andra produkter inom friskvård och välmående. I vår shop kan du köpa de produkter vi arbetar med.

 

Kerstin Florian
Axelsons SPA har ett nära samarbete med Kerstin Florian, internationellt känt som ett ledande varumärke inom Spa-branchen som vi bl.a använder i våra spabehandlingar och spapaket. Kerstin Florian tillhandahåller produkter för kropps- och ansiktsvård och har utformat ett gediget behandlingsprogram. Kerstin Florian erbjuder ett brett utbud av produkter anpassat till olika hudtyper. Ansiktsprodukterna tillverkas i första hand i Schweiz som är världsbekanta för sin tillverkning av just skönhetsprodukter och vars laboratorier anses vara de främsta. Övriga produkter framställs i samarbete med laboratorier i Frankrike, Tyskland, USA och Ungern. Ingredienserna kommer från över 250 leverantörer i olika länder. Produkterna är biologiska och innehåller naturliga ingredienser av högsta kvalité. De baseras på 100 % äkta eterisk olja, vegetabilisk olja, växtextrakt, örter, lera, alger och mineralvatten.

 

Jane Iredale – The Skincare Makeup
Den vackraste makeupen är en sund hud, därför använder och säljer Axelsons SPA Jane Iredale makeup. Jane Iredale är idealiskt att använda som ett naturligt avslutande steg efter ansiktsbehandlingar så det är en förlängning av hudvården, så ren att du kan sova med den. Jane Iredale brukar kallas för pionjären inom mineralmakeup; redan 1994 lanserades den unika makeupserien och sedan dess har utvecklingen fortsatt och är de stolta över att presentera ett oslagbart produktsortiment och färgspektra. Jane Iredals makeup är så effektiv att den rekommenderas av plastikkirurger, derma­tologer och professionella makeupartister. 

 

Dofta
Hos oss kan du köpa Dofta Doftlampor. Lamporna sprider en frisk skir doft och du kan välja mellan olika doftoljor som exempelvis ros, lavendel, citrus, grönt äpple med flera.

  
Lundmyr of Sweden
Axelsons SPA använder och säljer Vetebältet – vetevärmaren som går att spänna fast tack vare kardborrband. Du får lindring och avslappning samtidigt som du t ex sitter framför datorn, står, går eller ligger ner. Den unika designen göra att den passar alla storlekar och är anpassad för att kunna viras runt allt från en tennisarmbåge till en gravid mage.
 
Vetebältet finns i flera färger och går både att värma och kyla beroende på vilken värk som ska lindras. Vetebältet är fyllt med hela vetekorn och mild lavendel som har en lugnande effekt. Fodralet är avtagbart och går att tvätta.
 
Hot & Cold, Faxma Natural Care
Vi använder och säljer Hot & Cold som är ett liniment baserat på Aloe Vera. Hot & Cold ger en avslappnande känsla till trötta och ansträngda muskler och muskelfästen. Genom Aloen uppnås en effektiv djupverkan av linimentämnena, blodgenomströmningen ökar och en värmande känsla uppstår för att sedan övergå i svalkande känsla. Hot & Cold kan även användas förebyggande vid kroppsansträngning och som fotcreme.