Massage

Axelsons Spa i Stockholm ligger centralt i Gallerian på Hamngatan. Vår kärnkompetens är naturligtvis massage men vi har  även många andra hälso- och skönhetsrelaterade behandlingar tex ansiktsbehandlingar. Våra utbildade massageterapeuter har både en bred och djup kunskap inom massage och kan anpassa sina behandlingar efter dina unika behov. Vi erbjuder massagebehandlingar inom flera områden och för olika behov. Kom in eller ring och fråga om våra sköna massagebehandlingar! Hos oss är du alltid välkommen!

 

Varför gå på massage?

Massage har idag blivit något av en livsstil och betraktas fortfarande av vissa som en onödig lyx. Samtidigt har massagens positiva effekter dokumenterats väl och det är väl knappas någon som tvivlar på dess förebyggande effekter och betydelse som metod inom  friskvården.

 

Massage är rent tekniskt en strukturerad rörelse med ett bestämt syfte. Massagen kan ha flera syften beroende på anledningen till kundens besök. Massören arbetar med kroppens mjukdelsvävnader dvs hud, muskler och bindväv för att åstadkomma olika terapeutiska effekter.

 

Förutom den rent avslappnande och rogivande effekten som eftersträvas appliceras massagen ofta i ett friskvårdande syfte. Massageterapeuten kan behandla lindriga muskel och ledbesvär som uppstått p.g.a. spänningar och på så sätt undvika framtida större besvär som riskerar att bli kroniska.

 

Massagens positiva effekter

Massage kan som sagt nyttjas för flera syften i olika situationer och terapeutiska sammanhang. Den har oftast både psykiska (avslappning, välbefinnande, reducerade stressnivåer) och fysiska effekter. Man brukar dela in massagens effekter i förebyggande och i rehabiliterande effekter. Några positiva effekter från massage som kan nämnas är t.ex.:

  • ökad blod- och lymf -cirkulation
  • stärkt immunförsvar
  • reducerar spänningar och muskelvärk
  • reducerar smärta
  • ökar avslappning och välbefinnande
  • reducerar och motverkar stress
  • reducerar träningsverk
  • påverkar nervsystemet positivt

Det är dock även viktigt att veta när man inte ska få massage då det kan förvärra vissa tillstånd och sjukdomar om man ej känner till dessa. Vid olika sjukdomstillstånd bör därför läkare konsulteras innan någon massage bokas in. Läkare bör konsulteras vid hjärt och kärlsjukdomar, blödarsjuka, åderbrock, inflamationer i kärl eller ben, benskörhet, vissa reumatiska sjukdomar och olika akuta tillstånd.

 

Massage hos Axelsons Spa

Hos Axelsons Spa får du en helhetsupplevelse inom Spa. Förutom våra massageterapeuter djupgående kunskaper och erfarenheter arbetar vi med noga utvalda massage produkter från Kerstin Florian och tillhandahåller en noga uttänkt harmonisk spamiljö där både ljud, ljus, färg, dofter och form samspelar för att bidra till en skönare spaupplevelse. Hos Axelsons Spa får du inte bara massage, här får du en skön massageupplevelse för alla dina sinnen av de bästa massageterapeuterna i Stockholm.

 

Populära massagebehandlingar

Axelsons Spa följer naturligtvis med i massage och spa trenderna och vi erbjuder alltid några av de senaste spa och massagebehandlingarna för våra kunder. Det är dock oftast dom vanliga klassiska behandlingarna som förblir kundernas favoriter. Några av våra mest populära behandlingar inom massage inkluderar främst följande behandlingar:

Vi har även massagbehandlingar som Hot stone massage och för havande kunder finns vår Gravid massage. Förutom de vanliga behandlingarna inom massage har vi även flera olika populära spapaket.

 

Fler populära hälso & skönhetsbehandlingar

Förutom våra massagebehandlingar erbjuder Axelsons Spa även många skönhetsbehandlingar tex kroppspeelingansiktsbehandlingar och spapaket. Nedan listar vi några av våra populära behandlingar:

 

Aktuella erbjudanden: Spa, hälsa & skönhet

 Axelsons Spa har alltid spännande och aktuella nya erbjudanden på gång så glöm inte att hålla koll på vår hemsida där du kan läsa om de senaste erbjudandena inom spa, hälsa och skönhet!

 

Om du letar efter den kanske bästa massage behandlingen i Stockholm, tveka inte att höra av dig och boka en skön spa och massageupplevelse hos Axelsons Spa. Vi kan massage!

Mer om massage:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Massage