Om Axelsons SPA

Om Axelsons SPA - SPA Stockholm

”Salus Per Aqua”

 

Salus Per Aqua är latin och betyder Hälsa genom vatten. I östra delen av Belgien finns en ort som romarna namngav Spa för dess mineralrika varmvattenkällor. De terapeutiska baden gav både avslappning och läkning. Idag innebär en Spa-vistelse en stund av förnyelse, reflektion och avkoppling.

 

Axelsons SPA är ett behandlingscenter som erbjuder förstklassiga behandlingar. Vi tillhandahålller Spa-behandlingar och Spa-produkter som ger hälsa och skönhet i en rogivande miljö.

 

Unna dig själv en dos av lyx och avslappning i vardagen. Miljön är ren och harmonisk för att ge dig den bästa upplevelsen av din behandling.

 

Våra terapeuter är välkommande och omhändertagande och har en fantastisk hängivenhet både att hjälpa människor och förmedla sina expertiskunskaper.

 

I början av 1960-talet grundade Hans Axelson Axelsons Gymnastiska Institut. Idag är det en av världens största komplementär- och alternativmedicinska skolor. Skolan har sedan den grundades lett utvecklingen av modern Svensk massage och kroppsterapier i Skandinavien.

 

Med starten av Axelsons SPA Stockholm  2005 vidgades konceptet till att omfatta behandlingscenter med färdigutbildade terapeuter inom spa och massage.