Så går köpet till

Det går snabbt och enkelt att köpa presentkort på vår webb.

 

1. Välj presentkort

Först väljer du ett presentkort i listan. Önskar du köpa flera presentkort, klickar du på ”köp” och sedan i nästa steg på ”köp mer” och väljer ytterligare ett presentkort.

Presentkort kan köpas på belopp eller på en specifik behandling. Vill du köpa presentkort på flera behandlingar måste du köpa flera presentkort eller så kan du välja ett presentkort med belopp.

 

2. Kundvagn

I kundvagnen ser du de presentkort du har valt med priser och totalbeloppet för beställningen. När du har lagt till de presentkort som du vill köpa i kundvagnen går du vidare genom att klicka på ”Till kassan”.

 

3. Logga in eller registrera dig

Du ska sedan ange din adress och din fullständiga adress. Har du varit på behandling hos oss och får våra mailutskick finns din e-postadress registrerad hos oss. Klicka på ”har du glömt lösenord” och fyll i din e-postadress så skicka ett lösenord till dig. Glöm inte att kontrollera dina adressuppgifter direkt efter att du har loggat in under rubriken personuppgifter.

 

4. Annan mottagare?

Om du vill att presentkortet ska skickas till någon annan än dig själv måste du ange den personens namn och adress nedan. Det är viktigt att du fyller i både för- och efternamn och fullständiga adressuppgifter.

Om presentkortet ska skickas till dig kan du hoppa över detta steg genom att klicka på gå vidare.

 

5. Kassan

I kassan fyller du i dina kortuppgifter och klickar på betala order.

 

6. Kvitto

När köpet är klart skickas ett kvitto till den e-postadress du har angett.