Spapaket

Behöver du boka ett skönt spapaket i centrala Stockholm? Axelsons Spa behandlingscenter erbjuder det senaste inom spa och massage i sina specialanpassade spalokaler mitt i city! Låt våra duktiga spaterapeuter skämma bort dig en stund eller bjud din vän på en riktig spaupplevelse av högsta klass med Axelsons fantastiska spapaket!

 

Skäm bort dig eller en vän med ett spapaket!

Att boka ett spapaket är ett suveränt sätt att skämma bort sig själv eller en vän som behöver bryta vardagsstressen mot en skön stunds återhämtning och njutningsfull upplevelse för alla sinnen. Det går även att köpa ett spapaket som presentkort att ge bort! Hos oss får du en av spasveriges bästa spaupplevelser! Läs mer om våra: spapaket

 

Ge din kropp en välbehövlig stund för vila och avkoppling när du behöver fylla på dina energireserver och ökad motivation med tex vår Hot Stone  massage eller klassiska massage som grund. Axelsons Spa har en stor urval av massage, hudvård och spabehandlingar att välja från.

 

Boka spapaket i Stockholm City!

Närhet betyder bekvämlighet och det ska vara riktig bekvämt, skönt och njutningsfullt att uppleva ett spapaket hos Axelsons Spa i Stockholm. i händerna på våra kunniga och erfarna behandlingsterapeuter kommer ni garanterat få en skön stund av njutning och avkoppling.

 

Även våra spalokaler är noga planerade och nyttjar både ljud, ljus och dofter för att ge dig en njuitningsfull spaupplevelse full av harmoni och sinnliga upplevelser. Våra lokaler ligger dessutom centralt och lättillgängligt i Gallerian på Hamngatan med öppettider till 20.00 på vardagskvällar och till 18.00 på helger. Allt för din bekvämlighet.

 

Axelsons spapaket

Våra spabehandlingar baserar sig på många års erfarenhet och gedigen kunskap. Vi har tagit fram ett flertal paket med noga utvalda kombinationer av våra bästa spabehandlingar men med lite olika fokus på tex  massage, ansiktsbehandling . Tanken är att det ska vara flexibelt så att du ska kunna hitta det optimala spapaketet som passar just dig och dina önskemål. Låt våra erfarna spa och massageterapeuter ta hand om dig i några njutningsfulla timmar och gå härifrån som en ny människa. Några av våra mest populära spabehandlingspaket är:

Ytterligare spapaket inkluderar moor mud kur, spa kur, spakur för gravida.  Håll även koll på vår hemsida efter nyheter inom spa och skönhet!

Frågor?

Om du har några frågor eller funderingar kring våra spapaket är du mer än välkommen att kontakta oss via telefon eller mail! Du är alltid varmt välkommen till Axelsons Spa i Stockholm!