Välj din anläggning

Torsdagen den 4 april, kl 16-20, är du hjärtligt välkommen att fira 14 års jubileum med oss.

Under denna kväll kommer vi att presentera vårt nya make up märke, Emité, skönhetsmaskiner och nya behandlingar så som Kemisk Peeling och Ansiktsbehandling Specifik Vegan. Axelsons SPA kommer satsa mer på avancerade hudvårdsbehandlingar och ta in märken som både ger resultat men även är så naturliga som möjligt. Vi har därför bjudit in representanter från hudvårdsmärket Dermaceutic som kommer prata om avancerad hudvård.

Ta del av vårt erbjudande på kemisk peeling för endast 1195 kr (ord.pris 1495 kr). Köps på plats denna kvällen och kan utnyttjas under april och maj.

Två nya apparter från Victus kommer presenteras. Cellox som, permanent, tar bort oönskad hårväxt samt Omorphia som hjälper till att strama upp hud på delar av kropp och ansikte.

Representater från Elemis kommer vara på plats och vi kommer ha 20 % rabatt på alla våra produkter. Alla som handlar under under kvällen kommer få en goodiebag med sköna överraskningar.

Förutom allt detta kan du räkna med trevlig mingel, bubbel och tilltugg. Vi ser fram emot att träffa dig så anmäl dig här och berätta hur många ni är som kommer.

Kvällens upplägg:

• 18.00 – Dermaceutic presenterar sig och visar en demobehandliing.
• 18.30 – Victus presenterar sig och sina maskiner.
• 19.00 – Emité presenterar sig och lägger make up på modell

Därefter mingel, shopping samt möjlighet att prata med alla terapeuter och representanter.

Hjärtligt välkommen till Axelsons SPA