Välj din anläggning

NAGLAR

Låt oss få ge dig vackra händer med välvårdade naglar. Du kan välja på en vanlig manikyr på 50 minuter inklusive lackning eller en minimanikyr på 25 minuter utan lackning.

Manikyr 50 minuter innefattar skön handskrubb, nagelbad, nagelvård med formning, lackning och avslutande massage med närande creme.
Vi har ett sortiment med 5 färger att välja bland som ingår i behandlingen och ett större färgsortiment där du betalar 45 kr och får med dig lacket hem efter behandlingen. Perfekt för att fylla på med lack efter hand, använda färgen fler gånger eller varför inte matcha tånaglarna.

Minimanikyr 25 minuter innefattar nagelvård med formning och avslutande applicering av närande creme.

SHELLAC

Fixa snygga naglar som håller längre! Hos oss kan du få orginalet Shellac, som är en skonsam metod för nageln, men som håller längre än ett vanligt nagellack (ca 2-3 veckor). Vi har massor av härliga färger att välja bland!

OBS! Vi genomför endast borttagning av Shellac som är utfört av oss. Har du Shellac eller motsvarande sedan innan ska detta avlägsnas före din behandling hos oss.

50 min

Malmö

mån-sön
595 kr

Boka Nu


25 min
Minimanikyr

Malmö

mån-sön
395 kr

Boka Nu


50 min

Malmö

Shellac
495 kr

Boka Nu


 20 min

Malmö

Borttagning innan ny lackning
Bokas via telefon
200 kr

Hur vi Covid-19 anpassar våra anläggningar! 😷Vi gör allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Vi tycker det är lika viktigt som du att vi hjälps åt att minska smittan av Covid-19.

Vi i personalen vill skydda dig som kund genom att hålla extra god handhygien, använda handskar i många av våra behandlingar, munskydd när vi arbetar nära dig och givetvis helt renbäddat till varje kund. Ni kan sitta med avstånd, tvätta händerna med tvål och engångshanddukar, tillgång till handsprit på flera ställen i lokalen och att vi är extra noga med att torka av ytor som handtag, kortterminaler, bord och kassadisk.

Tack för ditt förtroende för oss och för din hjälp i detta. Tillsammans tar vi oss framåt och igenom detta.

Varma hälsningar hela Axelsons SPA & Skin Clinic Crew

Välj din anläggning!