Axelsons Institute

Axelsons Institute

Axelsons Institute är Nordens äldsta och största skola inom massage, friskvård, yoga, skönhet och kroppsterapier. I över 60 år har skolan varit ledande och drivande inom friskvård i Sverige, Norden och i världen.

Skolan må vara den äldsta friskvårdsskolan i Norden men drivs fortfarande i samma pionjäranda som den alltid gjort. På Axelsons hittar du en mängd utbildningar som både grundar sig i lång erfarenhet, kunskap och beprövade metoder. Samtidigt är något som präglar skolan att ständigt innovera, tänka i nya banor och förbättras för att anpassa det som lärs ut så det kan användas i dagens samhälle.

AGI

På skolan finns det kompletta yrkesutbildningar såväl som kortare introduktions- och fortbildningskurser inom massage, utbildning i medicinsk fotvård, spaterapeut utbildning & hudterapeut utbildning, yogautbildning, kost utbildning, coaching, och kroppsterapier. På varje utbildning finns några av Sveriges bästa lärare inom sina områden och utbildningarna varvas med teori och praktik där du som elev har praktik med sakkunnig handledning.

Läs mer om hur du kan hjälpa dig själv till en bättre hälsa och samtidigt få andra att må bättre här: Axelsons Institute.