Välj din anläggning

BOKNINGSREGLER

Bokning

På vår hemsida, www.axelsonsspa.se, kan du boka och köpa ett flertal tjänster och behandlingar samt köpa varor såsom presentkort.

Bokningar av tjänster är bindande köp både för dig som kund som för oss som leverantör. Köpdatum är alltid samma som bokningsdatum oavsett vald betalningsmetod. Vid bokning via hemsidan är du som kund ansvarig för köpet och dina kontaktuppgifter. Du måste vara myndig för att genomföra ett köp. Kontrollera dina uppgifter noggrant och att köpet överensstämmer med dina önskemål innan du godkänner det. Efter din bokning skickar vi en bokningsbekräftelse/kvitto med e-post. Det är därför viktigt att du anger korrekt e-postadress. Vi ansvarar inte för av kunden felaktigt angivna uppgifter.

Ångerrätt

För alla köp på hemsidan följer vi Lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, vilket innebär att du som köpare har 14 dagars ångerrätt under förutsättning att varan eller tjänsten inte har använts, genomförts eller påbörjats under denna period. Ångerrätten innebär att kunden inom 14 dagar från köpedatumet kan avboka tjänsten eller varan och erhålla återbetalning av inbetalt eller fakturerat belopp. Om du vill avboka köpet så skall det i så fall ske via e-post till aktuell anläggning:
Stockholm – info@axelsonsspa.se
Malmö malmo@axelsonsspa.se
Uppge namn, personnummer, samt bokningsnummer.

För varor gäller att varan måste returneras oanvänd per post innan återköpet kan genomföras. När ångerfristen löpt ut är det inte längre möjligt att avboka en tjänst eller återköpa en vara med någon form av återbetalning. Sent avbokade behandlingar eller ej utnyttjade behandlingar debiteras.

Betalning/Avbokning

Vi ser gärna att du betalar direkt vid bokning online för att undvika köbildning och förseningar på plats. Avbokning/Ombokning av behandling måste göras senast 24 timmar innan. Ej avbokad tid debiteras. Avbokning kan göras på bokningssidan när du är inloggad. OBS! Förbetald behandling kan ej avbokas via internet utan måste göras till respektive anläggning.

För er kunder och personalens hälsas skull ber vi dig att boka om ditt besök om du:

  •  Har förkylnings- eller influensasymptom.
  •  Har kommit i kontakt med någon med misstänkt, eller konstaterad Covid-19

Vänligen kontakta aktuell anläggning, så hjälper vi dig att boka om din tid.

Våra anläggningar är kontantfria, du är välkommen att betala med kort eller Swish.

Presentkort

Presentkortet är giltigt i 1 år från inköpsdatum. Ett presentkort kan ej lösas in mot kontanter, ej heller helt eller delvis återköpas. Presentkorten gäller på Axelsons SPA i Stockholm & Malmö, och kan användas till behandlingar och produkter.

Våra presentkort skickas via email till angiven adress direkt efter genomförd betalning.

Axelsons SPA tar inget ansvar för försändelser som skickats till felaktiga adresser eller som är beställda av personer som inte är innehavare av det kontokort som använts. Var uppmärksam när du lägger din beställning och kontrollera adressen en extra gång.

Vid försäljning av presentkort utgår ingen moms. Momsen redovisas först vid nyttjandet av presentkortet.

Vid köp av någon av våra tillfälliga kampanjer anges utgångsdatum i samband med köpet och det är det angivna datumet som gäller, då denna typ av presentkort inte ingår i vårt ordinarie sortiment.

Välj din anläggning!