Välj din anläggning

Axelsons Signatur

Våra mest populära behandlingar i ett paket. Ge din kropp en helrenovering och låt den få bli ompysslad som den förtjänar. Unna dig att ta hand om dig själv och låt oss hjälpa dig med det. Passar dig som vill ta hand om hela dig under en behandling.

I paketet ingår följande:
Klassisk ansiktsbehandling, under vår ansiktsbehandling får du en personligt utformad behandling som är skräddarsydd för att passa just din hud och dina önskemål. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, portömning, brynplock, dekolletage- och ansiktsmassage, mask och avslutande creme.

SPA-massage, en lugn avkopplande helkroppsmassage, inklusive händer och fötter, med speciellt utvalda varma oljor som får dig att bli fullständigt avkopplad. Behandlingen ger dig ro i kropp och sinne.

Fotvård, unna dig en skön behandling för dina fötter – lika välgörande som behaglig. Dina fötter får ett fotbad, fotpeeling, nagelvård, filning samt lättare massage med en härlig fotcreme.

Behandlingstid 2 h 30 min och tid att avsätta 2 h 50 min.

Denna behandling går inte att boka via hemsidan, ring till vår bokning
Stockholm: på 08-4408080
Malmö: 040-6195540

så hjälper vi dig hitta en tid som passar.

Vänligen uppmärksamma att vi har både kvinnliga och manliga terapeuter på våra anläggningar. Ring in till oss för att önska terapeut.

2 h 50 min

Stockholm

mån-sön
2395 kr

Malmö

mån-sön
2095 kr

Boka Nu

Välj din anläggning!