Välj din anläggning

AXELSONS SIGNATURPAKET MALMÖ

Våra mest populära behandlingar i ett paket. Ge din kropp en helrenovering och låt den få bli ompysslad som den förtjänar. Unna dig att ta hand om dig själv och låt oss hjälpa dig med det. Passar dig som vill ta hand om hela dig under en behandling.

I paketet ingår följande:

Klassisk ansiktsbehandling, under vår ansiktsbehandling får du en personligt utformad behandling som är skräddarsydd för att passa just din hud och dina önskemål. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, portömning, brynplock, dekolletage- och ansiktsmassage, mask och avslutande creme.

SPA-massage, en lugn avkopplande helkroppsmassage, inklusive händer och fötter, med speciellt utvalda varma oljor som får dig att bli fullständigt avkopplad. Behandlingen ger dig ro i kropp och sinne.

Fotvård, unna dig en skön behandling för dina fötter – lika välgörande som behaglig. Dina fötter får ett fotbad, fotpeeling, nagelvård, filning samt lättare massage med en härlig fotcreme. Önskas lack så ingår detta utan extra kostnad. Vi har flera färger att välja mellan och du får dessutom med dig lacket hem.

Behandlingstid 2 h 30 min och tid att avsätta 2 h 50 min.

Denna behandling går inte att boka via hemsidan, ring till vår bokning på 040 – 619 55 40 så hjälper vi dig hitta en tid som passar.

2 h 50 min
mån-sön
1895 kr

Kontakta

Välj din anläggning!