Välj din anläggning

AXELSONS SIGNATURPAKET

Våra mest populära behandlingar i ett paket. Ge din kropp en helrenovering och låt den få bli ompysslad som den förtjänar. Unna dig att ta hand om dig själv och låt oss hjälpa dig med det. Passar dig som vill ta hand om hela dig under en behandling.

I paketet ingår följande:
Klassisk ansiktsbehandling, under vår ansiktsbehandling får du en personligt utformad behandling som är skräddarsydd för att passa just din hud och dina önskemål. Behandlingen innehåller rengöring, hudanalys, peeling, varma handdukar, portömning, brynplock, dekolletage- och ansiktsmassage, mask och avslutande creme.

SPA-massage, en lugn avkopplande helkroppsmassage, inklusive händer och fötter, med speciellt utvalda varma oljor som får dig att bli fullständigt avkopplad. Behandlingen ger dig ro i kropp och sinne.

Fotvård, unna dig en skön behandling för dina fötter – lika välgörande som behaglig. Dina fötter får ett fotbad, fotpeeling, nagelvård, filning samt lättare massage med en härlig fotcreme.

Behandlingstid 2 h 30 min och tid att avsätta 2 h 50 min.

Denna behandling går inte att boka via hemsidan, ring till vår bokning
Stockholm: på 08-4408080
Malmö: 040-6195540

så hjälper vi dig hitta en tid som passar.

2 h 50 min

Stockholm

mån-sön
2295 kr

Malmö

mån-sön
1995 kr

Boka Nu

Hur vi Covid-19 anpassar våra anläggningar! 😷Vi gör allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Vi tycker det är lika viktigt som du att vi hjälps åt att minska smittan av Covid-19.

Vi i personalen vill skydda dig som kund genom att hålla extra god handhygien, använda handskar i många av våra behandlingar, munskydd när vi arbetar nära dig och givetvis helt renbäddat till varje kund. Ni kan sitta med avstånd, tvätta händerna med tvål och engångshanddukar, tillgång till handsprit på flera ställen i lokalen och att vi är extra noga med att torka av ytor som handtag, kortterminaler, bord och kassadisk.

Tack för ditt förtroende för oss och för din hjälp i detta. Tillsammans tar vi oss framåt och igenom detta.

Varma hälsningar hela Axelsons SPA & Skin Clinic Crew

Välj din anläggning!