Ger en vacker form på ögonbrynen dygnet runt. Maximerar täthet och volymen på ögonbrynen samtidigt som behandlingen strimulerar tillväxtren och stärker brynstrået.

Ger en vacker form på ögonbrynen dygnet runt. Maximerar täthet och volymen på ögonbrynen samtidigt som behandlingen strimulerar tillväxtren och stärker brynstrået.

Permanent fransböjning som inte sliter på fransarna. Hållbarhet från 6-12 veckor. Färgning av fransar ingår samt vårdande och volymgivande keratin för bästa effekt.

Låt oss få ge dig vackra händer med välvårdade naglar. Du kan välja på en vanlig manikyr på 50 minuter inklusive lackning eller en minimanikyr på 25 minuter utan lackning.

KONSULTATION
Våra duktiga hudterapeuter hjälper dig genom make-up djungeln och lär dig grundkunskaper i färgval och teknik. Vi skräddarsyr efter dina önskemål och hjälper dig framhäva och förstärka det naturliga hos dig.

Vaxning är en effektiv hårborttagningsmetod där du snabbt och smidigt blir hårfri. Upprepade behandlingar gör hårväxten tunnare och glesare. Se våra olika områden i bokningen.

Framhäv dölj och skapa effekter med färg och form. Färgade fransar och bryn ramar in ögat och ger naturligt liv till ansiktet.

En kraftfull behandling för att behandla all sorts pigmenteringar och åldrad hud. Ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton och utjämnande på linjer.

En djuprengörande ansiktsbehandling som lämpar sig för en grov och livlös hud eller för den med ärr och stora porer. Efter rengöring och en dermaplaning/ lättare hudslipning lägger vi en Kemisk peeling för att sedan portömma huden ordentligt. Vi avslutar med en lugnande återfuktande mask. Man ser tydliga och snabba resultat av en Micropeel.

En  kemisk peeling med flera syrakomponenter med bland annat mjölksyra som också ger behandlingen dess namn.