Axelsons SPA Stockholm flytt gallerian

Axelsons SPA & Skin Clinic flyttar från Gallerian

Det har blivit dags för Axelsons SPA & Skin Clinic i Gallerian att få ett nytt hem. Många av er har redan hittat till våra nya fräscha lokaler på Odengatan 72 och vi vill passa på att tacka alla för all fantastisk respons vi har fått hittills!

Till dig som inte hunnit besöka oss ännu väntar vi med stor förväntan och entusiasm att få välkomna dig på Axelsons SPA och Skin Clinic 2.0 mitt i hjärtat av mysiga Vasastan. Här hittar du samma härliga personal som på Gallerian vilket betyder att både den breda kunskapen och höga kvalitén följer med i flytten.

Du hittar även en helt nyrenoverad och super fräsch anläggning där varje ett av våra 13 behandlingsrum har utformats med stor eftertanke. Vill du boka en behandling kan du göra det online eller ringa oss direkt på 08-440 80 80.

Praktisk information

Vårt City-SPA ligger på Odengatan 72 som är runt hörnet från Odenplan och en kort promenad från centrum. Tillskillnad från vår lokal i Gallerian kommer du in direkt till oss från Odengatan via vår egna ingång och du hittar parkering direkt utanför.

Om du har ett presentkort som är köpt på Gallerian gäller det såklart även på vår nya anläggning. För dig som vill ta med dig SPA-känslan hem hittar du precis som på Gallerian även ett stort utbud av produkter du kan köpa på plats eller i vår webbshop.

Givetvis har vi tagit extra till med extra åtgärder med hänsyn till Covid-19 och vi tycker det är lika viktigt som du att hjälpas åt för att minska smittan. Du kan läsa mer om det här: Inför ett besök.

Axelsons SPA karta Stockholm

Axelsons SPA & Skin Clinic 2.0

Vi har lämnat vintern tillsammans med vårdagjämningen bakom oss och kan konstatera att våren äntligen är här. Även om många av oss fortfarande väntar på varmare väder och att körsbärsträden i Kungsträdgården ska slå ut i full blom innan vi helt lämnar vintern 2021 bakom oss.

Våren är en årstid av pånyttfödelse, där vi lämnar det som varit och börjar om på nytt. I samma anda har det blivit dags för Axelsons SPA & Skin Clinic att lämna Gallerian och flytta hela verksamheten tillsammans med alla våra duktiga medarbetare till våra nya, fräscha lokaler på Odengatan 72.

Vår tid i Gallerian på Hamngatan mitt i City har varit fantastik och vi vill tacka alla er som besökt oss där för en stunds avkoppling och återhämtning. Sedan starten 2005 har vi haft nöjet att träffa och hjälpa väldigt många olika människor som alla lämnat ett avtryck.

Precis som våren snarare är en nystart än ett farväl ser vi vår flytt på samma sätt! Tillsammans med dig som besökt oss tidigare och dig som aldrig gjort det vill vi nu öppna ett nytt kapitel, blicka framåt och träffa dig på vad vi kallar Axelsons SPA & Skin Clinic 2.0, samma kvalité och kunskap men ännu bättre!

Vi ser fram emot att träffa dig i vårt nya SPA!

Vill du boka en behandling kan du göra det online eller ringa oss direkt på 08-440 80 80.