Välj din anläggning

Lediga tjänster

Välkommen till Nya Axelsons SPA & Skin Clinic

Efter 15,5 år så är det dags för en uppdatering och nytt namn.

 

Den 16/9 öppnade vi vårt 3e SPA och flyttade in till nya fräscha lokaler på Odenplan och uppgraderar till 13 nya rum där vi kommer att erbjuda våra fantastiska grundbehandlingar som massage, spa-behandlingar och medicinsk fotvård men även fokusera och utveckla vår passion för hudvård och avancerade behandlingar.

 

I över 50/60år har Axelsons fokuserat på kundens välmående och detta vill vi fortsätta med och utveckla med er våra kära kunder på Odenplan, Gallerian i Stockholm och på Stortorget i Malmö.

Sälj- och resultatinriktad SPA-chef sökes till nyöppnad anläggning i Stockholm

Vill du vara med i framtidsprojekt och axla rollen som SPA-chef för en helt ny anläggning? Har du tidigare erfarenhet som chef/ansvarig för ett spa, en större salong eller en friskvårdsanläggning och är auktoriserad hudterapeut? Tycker du om att jobba med försäljning och marknadsföring? Då kan tjänsten som SPA-chef för Axelsons SPA & Skin Clinic vara något för dig!

Vi erbjuder

Axelsons är Nordens äldsta och största leverantör av eftergymnasial utbildningsverksamhet inom hälsa, friskvård och kroppsterapier och driver SPA-och hudvårdsanläggningar i Stockholm och Malmö. På Axelsons SPA & Skin Clinic samarbetar du med ett team där värme, serviceanda och driv sätter tonen för arbetsmiljön bland anställda och kunder och där utvecklingsmöjligheterna är stora.

Om tjänsten

I din roll som SPA-chef äger du fullt ansvar för anläggningens ekonomiska resultat och ansvarar för försäljning, marknadsföring, personal och drift på anläggningen. Tillsammans med övriga SPA-chefer, assisterande SPA-chefer och COO inom koncernen är du med i utvecklingen av nya behandlingsprodukter och koncept, utformning och uppföljning av säljrutiner samt initierar samarbeten med andra aktörer inom och utanför vår bransch.

Arbetsuppgifter

 • Leda, planera och administrera det dagliga arbetet och driften av anläggningen
 • Aktivt delta i den dagliga driften, bemanna reception och utföra behandlingar
 • Utbilda och kontinuerligt fortbilda personal inom deras område
 • Ansvara för behövliga kontrollrutiner, t ex kort- och varuhantering, inventering och dyl.
 • Tillsammans med marknadsföringsteamet utforma och genomföra marknadsaktiviteter
 • Tillsammans med säljteamet utarbeta säljaktiviteter och målsättningar rörande försäljning
 • Tillsammans med COO lägga, utarbeta och följa upp kostnader mot budget
 • Aktivt arbeta med produktutveckling
 • Ingå lokala samarbetsavtal med kringliggande företag (friskvårdspeng, events och liknande)

Om dig

Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet som SPA-chef/platschef eller motsvarande, har relevant hudvårdsutbildning med SHR och Cidesco-certifikat samt brinner för hudvård och älskar försäljning av hudvårds- och hälsoprodukter. Du är orädd och gillar att arbeta mot tydliga försäljningsmål, är självständig och tycker om att utbilda- och stötta kollegor i vardagen, så att vi tillsammans når verksamheternas mål.

Villkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, förlagd i Stockholm. Kollektivavtal finns.

Ansökan och mer information

För frågor kontakta gärna COO Liselott Kågström på liselott@axelsons.se eller 070- 840 06 77. Sök tjänsten genom att maila CV och personligt brev till liselott@axelsons.se Vi rekryterar löpande så tveka inte att skicka din ansökan omgående! Varmt välkommen.

Behandlingspersonal sökes till Axelsons SPA & Skin Clinic

Vi växer så det knakar och öppnar ännu en spa- och hudvårdsanläggning i Stockholm.

I våra fantastiska väldesignade lokaler där lugnet infinner sig med detsamma jobbar ett glatt gäng som brinner för sitt yrke. Vi söker nu glada, pigga och trygga terapeuter omgående.

Service, kunden i fokus, försäljning och noggrannhet i behandlingar är ledord och som vi förväntar oss att du är bekväm med. Att du är en certifierad terapeut är ett krav.

Vi ser även att du är flexibel gällande arbetstider och kan och vill arbeta på båda våra anläggningar i Stockholm. Vi finns i Gallerian mitt i Stockholm city och vid Odenplan.

Vi arbetar med flera olika hudvårdsmärken, bl.a. Elemis, Dermaceutic, Skin Regimen, Bioline, Comfort Zone och Emité.

Vill du bli en del av vårt växande team?

Vi söker både fast personal och vid behov/extra

 • Hudterapeut
 • Massageterapeut
 • Spaterapeut
 • Medicinsk fotvårdare

Som hudterapaut önskar vi att du är både SHR och Cidesco certifierad.

Då vi nu går in i en period med ökad beläggning och vi har mycket att göra hålls intervjuer löpande och vi rekryterar vartefter behovet ökar.

Vid frågor om tjänsterna kontakta Medina Foroozani på 08-4408080.

Maila din ansökan med personligt brev och CV till medina@axelsonsspa.se

Välj din anläggning!