Välj din anläggning

MAKE UP

KONSULTATION
Våra duktiga hudterapeuter hjälper dig genom make-up djungeln och lär dig grundkunskaper i färgval och teknik. Vi skräddarsyr efter dina önskemål och hjälper dig framhäva och förstärka det naturliga hos dig.

MAKEUP MED EXPRESS ANSIKTSTBEHANDLING
Innan vi lägger makeup förbereder vi din hud genom att först djuprengöra ansiktet med rengöring, peeling, brynplock, avslutande serum och creme. Perfekt för dig som ska vidare på fest eller inför ett speciellt tillfälle, då vi förberett huden på bästa sätt för en hållbar och strålande makeup!

Den vackraste makeupen är en sund hud. Därför är samtliga produkter i vår makeup-serie från Emité en förläning av hudvården. Produkterna är högpigmenterade och berikade med mineraler. Utöver det innehåller produkterna få ingredienser, för att vara så rena som möjligt och fokusera på resultatet. De är dessutom veganska och cruelty-fria

Makeup med Express Ansiktsbehandling
/1h  20 min

Stockholm

mån-sön
1195 kr

Malmö

mån-sön
1095 kr

Boka Nu


Makeup & konsultation
/ 50 min

Stockholm

mån-sön
845 kr

Malmö

mån-sön
795 kr

Boka Nu


Hur vi Covid-19 anpassar våra anläggningar! 😷Vi gör allt för att du ska känna dig så trygg som möjligt.

Vi tycker det är lika viktigt som du att vi hjälps åt att minska smittan av Covid-19.

Vi i personalen vill skydda dig som kund genom att hålla extra god handhygien, använda handskar i många av våra behandlingar, munskydd när vi arbetar nära dig och givetvis helt renbäddat till varje kund. Ni kan sitta med avstånd, tvätta händerna med tvål och engångshanddukar, tillgång till handsprit på flera ställen i lokalen och att vi är extra noga med att torka av ytor som handtag, kortterminaler, bord och kassadisk.

Tack för ditt förtroende för oss och för din hjälp i detta. Tillsammans tar vi oss framåt och igenom detta.

Varma hälsningar hela Axelsons SPA & Skin Clinic Crew

Välj din anläggning!