PT Education

Axelsons PT Education

Axelsons PT Education erbjuder några av Nordens bästa och ledande utbildningar inom personlig träning. Det är ett resultat av att Nordens två största skolor inom friskvård, kroppsterapier och personlig träning, Axelsons Gymnastiska Institut och AFPT gått ihop och skapat en PT-utbildning som har allt.

PT Education har alltid haft som mål att skapa en utbildning där kvalité och solid kunskap står i centrum. Det har resulterat i en av de bästa PT-utbildningarna på marknaden vilket lockat till sig intresset av många stora gymkjedjor och andra aktörer på marknaden.

Vad gör PTE unikt

Vad gör PT Education unikt?

Tillskillnad från många andra yrkesutbildningar till personlig tränare får du allt du behöver för att jobba som PT. Förutom att du lär dig allt du behöver för att bli en grym PT får du totalt fyra licenser som gör att du kan jobba i Sverige och utomlands.

Något som gör skolan helt unik är deras approach att anpassa utbildningen efter hur marknaden ser ut. Ett exempel på det är att du redan från början kan välja att vidareutbilda dig inom mental träning där du lär dig att hjälpa personer som lider av mental ohälsa genom träning eller löpträning och hjälpa de 40% av svenskarna som löptränar regelbundet. Du kan även bygga på din utbildning och bli Licenserad Kostrådgivare eller Friskvårdsmassör.

Men det är inte allt! PT Education tror så mycket på sin utbildning att de infört en garanterad arbetsintervju åt alla sina elever som inte ordnar en själva. Tillhör du dem som vill starta eget kan du få egen hemsida.

Vill du jobba som PT eller ta dina träningskunskaper till nästa nivå med hjälp av några av Nordens bästa lärare? Läs mer om utbildningarna här: PT Education.