Välj din anläggning

AXELSONS SPA & SKIN CLINIC STORTORGET I MALMÖ

Varmt välkommen till Axelsons SPA & Skin Clinic ett smultronställe mitt i hjärtat av Malmö! Vårt City SPA och Skin Clinic är en plats där du kan komma bort från vardagen, komma bort från all stress, och skämma bort dig själv. En plats för återhämtning och reflektion.

Kom in till våra fina, fräscha lokaler och bli omhändertagen av våra duktiga terapeuter. Oavsett vilken behandling du är intresserad av kan du vara säker på att alla våra behandlingar är resultatinriktade och fokuserar på dig och ditt välmående.

Hos oss hittar du en mängd olika behandlingar som alla fokuserar på inre samt yttre hälsa och välmående. Alltifrån en stärkande massage eller behandling till hudvård, lyxiga skönhetsbehandlingar, fotvård och hela SPA-paket. Allt på ett och samma ställe.

Vi ser fram emot att träffa dig på vår fina och fräscha anläggning där alla behandlingsrum har utformats med stor omsorg där hänsyn tagits till ljus, ljud, luft och form.

Du hittar oss mitt i centrum på Stortorget 9 och undrar du över något eller vill du boka en behandling är det bara att ringa oss på 040-619 55 40 eller boka en behandling online.

Välj din anläggning!