Välj din anläggning

Axelsons Terapeutisk massage

Detta är en behandlande massage för dig som vill ha en djupgående massage med fokus på antingen ett specifikt område eller hela kroppen. Passar utmärkt för dig med ett statiskt arbete som känner dig stel och öm i muskler och leder. Idealiskt för att förebygga och fånga upp besvär i tid. Även personer som tränar mycket och vill ha hjälp med att mjuka upp musklerna och töja dessa har stor nytta av terapeutisk massage.

Med hjälp av terapeutiska behandlingsmetoder riktar terapeuten antingen in sig på mer direkta problem så som axelvärk, nackspärr, ryggskott, spänningshuvudvärk eller arbetar i förebyggande syfte. Då behandlingen är anpassad efter dina behov kan den variera från gång till gång.

Efter behandlingen är det vanligt att man kan få träningsvärk eller känna sig öm i musklerna. Detta är helt naturligt eftersom slaggämnen frigörs och vill ur kroppen. Därför är det viktigt att dricka mycket vatten efteråt.

Vänligen uppmärksamma att vi har både kvinnliga och manliga terapeuter på våra anläggningar. Ring in till oss för att önska terapeut.

20 min

Stockholm

mån-sön
595 kr

Malmö

mån-sön
495 kr

Boka Nu


50 min

Stockholm

mån-sön
895 kr

Malmö

mån-sön
745 kr

Boka Nu


1 h 20 min

Stockholm

mån-sön
1245 kr

Malmö

mån-sön
1045 kr

Boka Nu

Välj din anläggning!