Välj din anläggning

VANLIGA FRÅGOR

Måste jag boka i förväg?

Ja, alla behandlingar måste bokas i förväg.

Vad är en duo-behandling?

Med duo-behandling menar vi att två personer får sin behandling i samma behandlingsrum. De flesta av våra kroppsbehandlingar går att få som duo. Vid bokningen av behandlingarna så säger du att du vill ha dem som duo.

Du och ditt sällskap behöver inte ta samma behandlingar för att boka det som en duo-behandling, dock måste behandlingarna vara lika långa. Ring vår bokning 040 – 619 55 40 så hjälper vi dig att välja.

Observera att det endast är kroppsbehandlingar som kan göras i duo; SPA-kur (ej för gravida), Moor Mud kur, alla massagebehandlingar (ej för gravida), alla kroppspeelingar och alla kroppsingpackningar.

Om jag måste avboka min tid?

Av- eller ombokning måste ske senast 24 timmar före utsatt tid, annars utgår full debitering. Om du har bokat flera behandlingar var noggrann vid avbokning med att tala om att du ska avboka flera behandlingar.

När ska jag komma före min behandling?

För att vara säker på att du ska få hela din behandling är det viktigt att du kommer i tid. Kom gärna en stund före, anmäl dig i receptionen och sitt ner och slappna av före din behandling. Vi rekommenderar att du kommer 10 min före utsatt tid.

Det är viktigt att du kommer i tid till behandling. Vid sen ankomst förbehåller vi oss rätten att förkorta behandlingen.

Vad ska jag ta med mig?

Du behöver inte ta med dig någonting när du kommer till oss. Många Spa-behandlingar innefattar att du duschar, så om du vill ha med dig rena kläder till ombyte så kan du ha det. Handdukar tillhandahålles hos oss.

Ska jag ha någonting på mig under behandlingen?

De flesta väljer att inte ha något på sig under massage och Spa-behandlingar. Våra terapueter är utbildade att ge dig som kund bekvämlighet, vi arbetar med handduksteknik och du är under hela massagen skyld av handdukar. Du kan behålla dina underkläder på under massagen om du känner att det ger dig bättre avslappning. Under Spa-behandlingar där det ingår dusch i behandlingen arbetar vi på samma sätt med handduksteknik.

Vid vaxning erbjuds engångstrosor.

Ska jag ge dricks?

Dricks är naturligtvis frivilligt och är ett fantastiskt sätt att visa uppskattning och tacka för god service. Lämna gärna dricks direkt till din terapeut eller i receptionen i samband med din betalning.

Finns det någonstans jag kan förvara mina värdesaker?

Hos oss byter du om privat i ditt behandlingsrum och dina tillhörigheter har du med dig i behandlingsrummet.

Har ni pool och bastu?

Vi är ett behandlingscenter och har inte någon relaxavdeling, pool eller bastu. Ombyte sker i behandlingsrummet där du får din behandling.

Välj din anläggning!